Wat te doen in Knokke-Heist?

De vakantiehuizen van Zalig Aan Zee zijn gelegen in Knokke-Heist en Blankenberge en op 10 minuutjes wandelen van de zee.

Naast luieren op de uitgestrekte zandstranden kun je ook alle mogelijke watersporten doen in Knokke-Heist, en in de onmiddellijke omgeving kan je tennissen, paardrijden of golfen. Op verschillende plekken langs de zeedijk kun je (elektrische) fietsen huren en prachtige lange fietstochten en wandelingen maken langs de 12 km lange zeedijk, de mooiste paadjes of door het unieke natuurgebied het Zwin.

Het pittoreske Damme en het middeleeuwse Brugge liggen op minder dan 20 minuten rijden.

Gastronomen van jong tot oud kunnen hun hartje ophalen met de alom gekende siska wafels, een heerlijke lunch met zicht op zee of een diner in één van de 22 sterrenrestaurants in de omgeving van Knokke.

Wat is er nog te doen in Knokke-Heist? Knokke is een paradijs voor shoppers. Van verfrissend eenvoudig tot opmerkelijk exclusief en bovendien non-stop want alle winkels zijn ook op zondag open.

Ook tijdens de wintermaanden is Knokke-Heist de ideale plek om een weekendje te onthaasten. Tijdens de kerstperiode is Knokke feeëriek verlicht en kunnen de kinderen zich vermaken op de overdekte out-door schaatspiste.

Lees zeker ook deze zalige blog post  : “Winters genieten in Knokke-Heist” met zalige tips om te zien, doen, proeven en vooral om te genieten, het hele jaar door!

Snuif alvast de sfeer op van Knokke-Heist met onderstaand filmpje.

Of enkele topadresjes in Blankenberge : La grande Balade RTL à Blankenberge

Bekijk onze lijst met wat te doen in Knokke-Heist en omgeving

 

zeezicht Duinbergen Knokke