zaligaanzee.be

Boottocht op de Noordzee in België

Combineer je verblijf bij ZaligAanZee met een boottocht op de Noordzee in België

Op zoek naar een unieke ervaring ? Ontdek de Belgische Kust vanop een boot

ZaligAanZee stelt voor om jouw vakantie naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek de prachtige wateren en de skyline van de Belgische Kust met een unieke ervaring, een boottocht op de Noordzee. Stap aan boord en laat je betoveren door de charme van de Belgische kustlijn vanaf het dek van de comfortabele boten van Water-Taxi.

Of je nu kiest voor een adembenemende boottocht langs de skyline van Blankenberge, Zeebrugge en Knokke, een ontspannen sunset cruise, een rondvaart door de haven van Zeebrugge of een avontuurlijke zeetocht naar de windmolenparken voor de Belgische kust, Water-Taxi staat garant voor een onvergetelijke ervaring op het water.

Boek vandaag nog en laat ons je meenemen op een reis vol zeebries, panoramische uitzichten en onvergetelijke momenten op het water.

Boeken doe je best rechtstreeks de website www.Water-Taxi.be, via email naar info@water-taxi.be of per telefoon naar + 32 470 05 85 37.

Waar verblijven voor en na je boottocht op de Noordzee ? 

Combineer je adembenemende boottocht op de Noordzee met een verblijf in één van onze sfeervolle vakantiewoningen.

De vakantiewoningen van ZaligAanZee in Blankenberge zijn ideaal gelegen op korte afstand van de aanlegsteigers van Water-Taxi in de jachthaven van Blankenberge. Ook vanuit de vakantiewoning in Knokke of het vakantiehuis in Damme rijd je maximaal 20 minuten om aan boord te stappen voor een onvergetelijke boottocht op de Noordzee.

Wanneer kan je een boottocht op de Noordzee maken in België ? 

In principe vaart Water-Taxi gans het jaar uit. Maar het hangt natuurlijk af van de weersomstandigheden en de hoogte van de golven. Dus best dat je hiervoor rechtstreeks contact opneemt met Water-Taxi.

vespa