Over ons

Hallo, wij zijn Kathleen en Stefaan, de bezielers van ZaligAanZee en ZaligInAntwerpen. Samen met onze 3 dochters wonen we in het Noorden van Antwerpen.

Na 20 jaren gewerkt te hebben bij verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren kozen we begin 2010 voor een nieuw avontuur. Zalig !

We vonden het woord “Zalig”, het beste woord om dat overweldigende vakantiegevoel te beschrijven. En dat is precies wat we onze gasten bij ZaligAanZee en ZaligInAntwerpen willen bieden : instant vakantie!

Kathleen Cassiers (1970)

Na een mooie marketingcarrière voor grote A-merken (LEGO, Ogilvy & Mather, Philips, IBM, Quick Restaurants) gooide Kathleen na 20 jaar het roer om, om al haar expertise te bundelen en te combineren met haar passie voor interieur.

Binnen Zalig werkt zij met veel enthousiasme aan de inrichting van de woningen. Daarnaast staat ze dagelijks in voor de marketing, communicatie en verhuur van de vakantiewoningen via www.zaligaanzee.be en www.zaliginantwerpen.be.

Kathleen is opgeleid als Graduaat Toegepaste Communicatie Wetenschappen, Graduaat Marketing en is Erkend Vastgoedmakelaar : BIVnr 508402

Stefaan Van Dyck (1966)

Stefaan is door zijn loopbaan bij verschillende technologie- en consultancybedrijven en na het opstarten van een aantal start-ups gepokt en gemazeld als business developer en ondernemer.

Binnen Zalig werkt hij als business developer en als bouw, technologie en financiële coördinator.

Stefaan heeft een Master in de Industriële Wetenschappen, een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen en volgde een Vlerick Master Class in Innovatie en Entrepreneurship.

Voor een overzicht van alle renovatieprojecten, zowel vakantiewoningen als tweede verblijven : www.studiozalig.be