zaligaanzee.be

Over Ons en ZaligAanZee

Hallo, wij zijn Kathleen en Stefaan, de bezielers van ZaligAanZee en ZaligInAntwerpen.

Samen met onze 3 dochters wonen we in het Noorden van Antwerpen. Na 20 jaren gewerkt te hebben bij verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren kozen we in 2010 voor een nieuw avontuur.

We vonden het woord “Zalig” het beste woord om dat overweldigende vakantiegevoel te beschrijven. En dat is precies wat we onze gasten willen bieden zodra ze onze vakantiewoningen betreden: een instant vakantiegevoel!

Kathleen Cassiers ( 1970 )

Na een mooie carrière in marketing en communicatie voor grote A-merken (Lego, Ogilvy & Mather, Philips, IBM en Quick Restaurants) gooide Kathleen na 20 jaar het roer om, om al haar expertise te bundelen en te combineren met haar passie voor interieur en reizen. 

Binnen Zalig werkt Kathleen met veel enthousiasme aan de inrichting van de vakantiewoningen. Daarnaast staat ze dagelijks in voor de marketing, communicatie en verhuur van de vakantiewoningen van ZaligAanZee en ZaligInAntwerpen

Kathleen heeft een Bachelor Toegepaste Communicatie Wetenschappen, een Bachelor Marketing en is Erkend Vastgoedmakelaar (BIV nr 508402).

Stefaan Van Dyck ( 1966 )

Stefaan is door zijn loopbaan bij verschillende technologie- en consultancy bedrijven en na het opstarten van een aantal start-ups gepokt en gemazeld als business developer en ondernemer. 

Binnen Zalig werkt Stefaan als business developer en als bouw,  technologie en financiële coördinator.

Stefaan heeft een Master in Industriële Wetenschappen, een Master in Toegepaste Economische Wetenschappen en volgde een Master Class in Innovation & Entrepreneurship bij Vlerick. 

Daarnaast is Stefaan een door de Vlaamse Gemeenschap Erkende Renovatiecoördinator.