ZaligAanZee

Fietsvakantie aan de Belgische kust

Ontdek de Belgische kust op de fiets met Zalig Aan Zee

Op zoek naar een onvergetelijke vakantiebeleving die de frisse zeewind combineert met de vrijheid van het fietsen? Dan is een fietsvakantie aan de Belgische kust met verblijf in één van onze luxe vakantiewoningen precies wat je zoekt! Zalig Aan Zee nodigt je uit om de adembenemende Belgische kust, het ommeland van Brugge tot zelfs Zeeland te ontdekken op een manier die je nog lang zal bijblijven. Zowel de recreatieve fietsers als de gedreven mountainbikers of de sportieve wielrenners komen aan hun trekken langs onze prachtige parcours in West-Vlaanderen.

De Belgische kust: Een paradijs voor fietsliefhebbers

Zalig Aan Zee fietsvakantie Belgische kust Belgie

Onze vakantiewoningen in Blankenberge, Knokke en Damme zijn de perfecte uitvalsbasis voor jouw fietsvakantie met vrienden of familie. Met kilometers aan prachtige fietspaden langs de de kust van België, door het Ommeland van Brugge en Damme met zijn kastelen en beschermde dorpsgezichten, langs de Verdwenen Zwinhavens en door natuurreservaten, is er geen betere manier om deze schitterende regio van West-Vlaanderen en Zeeland te verkennen. Je kan op fietsvakantie met eigen fiets of we zorgen voor huurfietsen, mountainbikes of racefietsen.

Onze vakantiewoningen beschikken elk over een garage speciaal uitgerust voor het stallen van fietsen. In onze vakantiewoningen in Blankenberge kan je zo met gemak 24 gewone of elektrische fietsen stallen. Elke elektrische fiets kan apart opgeladen worden.                          

Waarom kiezen voor Zalig Aan Zee?

  • Volledig georganiseerd: Onze fietsvakanties zijn tot in de puntjes georganiseerd. We zorgen voor comfortabele accommodatie en gedetailleerde routes, zodat jij je volledig kunt concentreren op het genieten van de rit. Met eigen fiets maar als je wil zorgen we voor de huur van fietsen of voor gidsen.
  • Variatie van routes: Of je nu een ontspannen fietser bent, een mountainbiker of een doorgewinterde avonturier, we hebben routes die bij jouw niveau passen. Van schilderachtige kustpaden tot historische stadstochten, er is voor elk wat wils.
  • Lokale sfeer: Met onze kennis van de regio, brengen we je naar de meest geliefde plekjes en delen we onze passie voor de Belgische Kust. We kennen de beste restaurants, lokale lekkernijen en verborgen juweeltjes.
  • Comfortabele accommodatie: Je verblijft in één van de luxe vakantiewoningen van Zalig Aan Zee gelegen dicht bij de fietspaden, de natuur en de mooie stranden. Geniet van een goede nachtrust na een dag vol avonturen.
  • Flexibiliteit: We begrijpen dat elke reiziger anders is. Daarom bieden we flexibele reisarrangementen, zodat je je fietsvakantie kunt aanpassen aan je eigen behoeften en voorkeuren. 

Reserveer nu je fietsvakantie en verken de Belgische kust op jouw eigen tempo!

Zalig Aan Zee fietsvakantie Belgische kust BelgieKlaar om jezelf onder te dompelen in de prachtige omgeving van de Belgische kust? Laat ons je helpen bij het plannen van de ultieme fietsvakantie!

Klik hiernaast als je al onze vakantiehuizen wenst te ontdekken waarin je kan verblijven.

Neem contact op met Stefaan Van Dyck van Zalig Aan Zee en reserveer vandaag nog je fietsvakantie.

Via email stefaan.van.dyck@gmail.com | Via telefoon : +32 475 650 999