zaligaanzee.be

Gegidste Wandelingen en Fietstochten

Gegidste Wandelingen en Fietstochten 

Unieke wandelingen en fietstochten in de prachtige natuur van de Belgische Oostkust en de Zwinregio – in samenwerking met Natuurpunt

Tijdens je verblijf in één van onze vakantiewoningen, organiseert ZaligAanZee in samenwerking met Natuurpunt voor je familie, vrienden of collega’s één of meerdere unieke geleide of gegidste wandelingen en fietstochten in de mooiste natuurgebieden van de Belgische Oostkust, de Zwinregio of het Brugse Ommeland.

We hebben elke geleide wandeling en fietstocht zelf uitgeprobeerd en ze zijn echt de moeite !

Een ervaren gids van Natuurpunt vertelt je alles over de natuur en de dieren die er leven, over de geschiedenis en de toekomst van deze gebieden, maar ook over de invloed van de klimaatverandering en de bijdrage van deze gebieden bij het behalen van de Europese klimaatdoelstellingen en het behoud van biodiversiteit in Vlaanderen. 

Als je verblijft in één van de vakantiewoningen van ZaligAanZee, kunnen we je ontzorgen en organiseren we voor jou een gegidste wandeling of een gegidste fietstocht. We boeken dan de gids en huren indien gewenst de fietsen die dan worden klaar gezet in de vakantiewoning. Hiervoor neem je best contact op via email stefaan.van.dyck@gmail.com of via telefoon +32475650999. 

Hieronder vind je meer info over het natuurgebied van de Uitkerkse Polder in het hinterland van Blankenberge en het Natuurreservaat en de Stadswallen van Damme.