ZaligAanZee

Packraften langs Verdwenen Zwinhavens in België

Packraften langs de Verdwenen Zwinhavens tijdens jouw verblijf bij ZaligAanZee

Ben je op zoek naar een unieke activiteit in de Zwinstreek, Damme, Brugge of aan de Belgische Kust  ? 

Verken de prachtige waterwegen op een originele manier, zowel wandelend als peddelend, en ontdek op eigen tempo de unieke Zwinstreek in BelgiëTijdens deze avontuurlijke tocht doorkruis je de diverse Verdwenen Zwinhavens van deze betoverende streek.

Je start je packraft microavontuur op de boerderij van Maisterplan in Damme. Je krijgt bij hen een warm onthaal met introductie tot het packraften en je overloopt met hen de routes. Met de packrafts, kaartmateriaal en een rugzak vol zin voor avontuur vertrek je naar de startplaats van de route.

Je kiest vooraf bij je inschrijving welke route je gaat doen. Drie routes (halve dag/hele dag) staan beschreven op de website van packraften.be. De afstand varieert tussen 7 en 15 km waarbij je telkens wandelen en packraften combineert.

Deze originele activiteit is toegankelijk voor iedereen: families, gezinnen met kinderen, koppels en vriendengroepen. De Siphon route van 7 km (halve dag) is ideaal om met kinderen te doen.

Na het packraften heb je de mogelijkheid om te genieten van een overheerlijke BBQ verzorgd door Maxime en Janne van Maisterplan. Deze BBQ vindt plaats in hun oude boomgaard, tussen de maisvelden of in de loods. Bereid met groenten uit de eigen pluktuin en vlees van eigen varkens, kippen en schapen. Het is een absolute aanrader! Klanten die op ons advies voor deze BBQ hebben gekozen, zijn ons eeuwig dankbaar.

Voor meer info over Maisterplan, packraften,  of om te boeken, bezoek je best de website van Maisterplan. Alle info over packraften en de routes in de Zwinstreek vind je op de website van packraften.be.

Packraften als Teambuilding 

Maisterplan biedt packraften ook aan als teambuilding voor bedrijven en collega’s, zelfstandig op microavontuur of onder begeleiding van een gids. Je kan volledig ontzorgd worden met een lunchpakket en/of een afsluitende BBQ op de boerderij van Maisterplan.

Waar verblijven voor of na deze originele activiteit ? 

Kies voor het boutique vakantiehuis van ZaligAanZee op de Haringmarkt in centrum Damme, op wandel- of fietsafstand van de boerderij van Maisterplan. Het vakantiehuis ligt ook vlakbij het wondermooie Brugge en op 15 minuten rijden van de Belgische Kust.

Wanneer kun je packraften in België ? 

Het packraften langs Verdwenen Zwinhavens in België is mogelijk vanaf de paasvakantie tot eind oktober. Elke dag is in principe geschikt, maar het is belangrijk om ruim van tevoren te reserveren.

vespa