zaligaanzee.be

Packraften in België

Packraften langs de Verdwenen Zwinhavens tijdens jouw verblijf bij ZaligAanZee

Ben je op zoek naar een unieke activiteit in de Zwinstreek, Damme, Brugge, of aan de Belgische Kust  ? 

Verken de prachtige waterwegen op een originele manier, zowel wandelend en peddelend, en ontdek op eigen tempo de unieke Zwinregio in BelgiëTijdens deze avontuurlijke tocht doorkruis je de diverse Verdwenen Zwinhavens van deze betoverende streek.

Je start je packraft avontuur op de boerderij van Maisterplan in Damme, vanwaar je vertrekt voor een korte route van 12 km (4 uur) of een langere route van 15 km (5 à 6 uur).

Maisterplan voorziet alle benodigde materiaal, waaronder packrafts, opblaaszakken, peddels, zwemvesten en waterdichte rugzakken.

Na het packraften heb je de mogelijkheid om te genieten van een overheerlijke BBQ verzorgd door Maxime en Janne van Maisterplan. Deze BBQ vindt plaats in hun oude boomgaard, tussen de maisvelden of in de loods. Bereid met groenten uit de eigen pluktuin en vlees van eigen varkens, kippen en schapen. Het is een absolute aanrader! Klanten die op ons advies voor deze BBQ hebben gekozen, zijn ons eeuwig dankbaar.

Voor meer info over packraften of om te boeken, bezoek je de website van www.maisterplan.be.

Deze originele activiteit is toegankelijk voor iedereen: families, gezinnen met kinderen, koppels en groepen vrienden.   

Maisterplan biedt packraften ook aan als teambuilding voor bedrijven en collega’s, inclusief lunchpakket, droneshots en een afsluitende BBQ op de boerderij.

Waar verblijven tijdens deze originele activiteit ? 

Kies voor het boutique vakantiehuis van ZaligAanZee op de Haringmarkt in centrum Damme, op wandel- of fietsafstand van de boerderij van Maisterplan. Het vakantiehuis ligt ook vlakbij het wondermooie Brugge en op 15 minuten rijden van de Belgische Kust.  

Wanneer kun je packraften in België ? 

Je kan het hele jaar door packraften langs de Verdwenen Zwinhavens. Elke dag is in principe geschikt, maar het is belangrijk om ruim van tevoren te reserveren.

 

vespa