zaligaanzee.be

Padel Initiatie of Padel Clinic

Een Padel Initiatie of een Padel Clinic, een originele sportieve activiteit tijdens jouw verblijf bij ZaligAanZee

Wil je met je familie, gezin, vrienden of collega’s leuk sporten tijdens je verblijf bij ZaligaanZee ? 

ZaligAanZee organiseert voor jou een ééndaagse padel initiatie of padel clinic in de buurt van onze vakantiewoningen in Damme, Brugge, Knokke-Heist of Blankenberge.

We organiseren een padel initiatie voor beginnende spelers. Hierin wordt gefocust op de basis elementen van het padelspel. Voor meer gevorderde spelers organiseren we een padel clinic waarin gefocust wordt op één of meerdere specifieke gebieden van het padelspel, zoals positionering, specifieke slagen, communicatie met je partner, etc.

Voor de padel lessen werken we samen met een aantal lokale gerenommeerde padelscholen en academies.  We regelen ook de huur en reservatie van de padelvelden op de clubs.

We garanderen je een leuke sportieve activiteit.

Wanneer kan je op Padel Initiatie of op Padel Clinic ? 

Afhankelijk van de tijd van het jaar organiseren we de padel initiatie of de clinic indoor of outdoor. Omdat de padelvelden op de clubs ’s avonds en in het weekend meestal druk bezet zijn, hebben we de meeste beschikbaarheid in de weekdagen of in het weekend in de voormiddagen. Maar het is dus sterk afhankelijk van de periode en we werken op maat. Dus laat ons zeker je voorkeuren weten.  

Hoe boek je een Padel Initiatie of Clinic ? 

Voor meer informatie of een prijsofferte stuur je best een mail naar stefaan.van.dyck@gmail.com of bel naar +32 475 650 999.

Vermeld daarin wanneer, hoe lang en met hoeveel personen jullie padel les willen nemen. En gelieve ook het niveau van de deelnemers te vermelden.  

Waar verblijf je tijdens deze leuke sportactiviteit ?

Je verblijft in één van de boutique vakantiewoningen van ZaligAanZee. Deze kan je kiezen uit het keuzemenu hierboven. Je vindt ook een overzicht van alle vakantiewoningen in Damme, Knokke, Blankenberge en Antwerpen op de homepagina van ZaligAanZee.

Wil je nog meer padel les ? 

Als je liever een meerdaagse padel stage wil volgen met je familie of groep, kan je in onze rubriek Arrangementen kiezen uit een padelstage in Damme bij Brugge, een padelvakantie in Blankenberge aan de Belgische Kust of een padelreis naar Antwerpen.  

vespa