zaligaanzee.be

Vespa Trip

Een Vespa trip, een leuke activiteit tijdens je verblijf in een boutique vakantiewoning van ZaligAanZee

Wil je de ruime omgeving van de vakantiewoning van ZaligAanZee ontdekken?

Dan raden we je zeker een Vespa trip aan.

ZaligAanZee werkt samen met 2 verhuurbedrijven waar je meerdere Vespa’s kan huren voor je familie, vriendengroep of collega’s. Je kan een Vespa trip maken van een halve dag (10h tot 14h) of een hele dag (10h tot 18h). Je kan kiezen om solo of duo te rijden. Beide verhuurbedrijven bieden je verschillende leuke Vespa tours aan zoals:

  • Brugse Ommeland
  • Damme Ommeland
  • Zeeland (dag-trip)
  • Damme & Zeeland (dag-trip)
  • De Polders
  • Oostende

Je informeert best bij de verhuurbedrijven naar de routes die ze aanbieden.Per groep wordt er meestal minstens 1 Vespa geleverd met een GPS met daarop de route.

Rijbewijs B is voldoende. De Vespa’s gaan maximum 45km/h. Geen speciale kledij vereist.

Op vraag worden de Vespa’s geleverd aan de vakantiewoning. In onze vakantiewoningen in Blankenberge kunnen de Vespa’s in de garage gestald worden.

Wanneer kan je een Vespa trip maken?

De Vespa trips worden het ganse jaar door georganiseerd, zowel in het weekend als in de week. Belangrijk is om wel goed op voorhand te boeken.

Hoe boek je een Vespa trip ?

Als je verblijft in onze vakantiewoning in Damme, werken we samen met verhuurbedrijf VespaVibes. Om een Vespa trip te reserveren of voor meer info, neem je best contact op met Bert op het nr. +32 474 553 445 of via email bertvanhaecke@gmail.com.

Als je verblijft in onze vakantiehuizen in Blankenberge of Knokke, werken we samen met verhuurbedrijf Vespa2Rent. Om een Vespa trip te  reserveren of voor meer info, neem je best contact op met Jonas op het nr +32 498 110 419 of via email jonas@vespa2rent.be.

Als je ZaligAanZee vermeldt tijdens je boeking, krijg je korting of extra service.

De prijzen zijn inclusief helmen, benzine (je hoeft niet bij te tanken na je trip), 1 GPS met routes, BA-verzekering en technische bijstand onderweg.

Waar verblijf je tijdens deze leuke activiteit?

Je verblijft in één van de boutique vakantiehuizen van ZaligAanZee. Deze kan je kiezen uit het keuzemenu hierboven. Je vindt ook een overzicht van alle vakantiehuizen in Damme, Knokke en Blankenberge op de homepagina van ZaligAanZee.

Zoek je een arrangement met verblijf in een vakantiewoning van ZaligAanZee in combinatie met een Vespa Tour en andere activiteiten? Neem dan contact op met ZaligAanZee via het nr. +32 475 650 999 of via email naar Stefaan.van.dyck@gmail.com.

Ideaal voor een leuke vakantie met je familie of vrienden of voor een originele teambuilding of incentive voor je bedrijf.

vespa